Ga naar de inhoud

Vraag hier de Neuro4 Energieboost aan!

"Today is your opportunity to build the tomorrow you want."

Reviews

"Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen"

“Aangestoken door de positieve verhalen over resultaten vanuit het Neuro4Profiel heb ik Margaret gevraagd om er ook één voor mij te maken. Nieuwsgierig hoe het met mijn energie- en stressniveau gesteld is.

De vragenlijst was duidelijk en makkelijk in te vullen. Hieruit volgt een zeer uitgebreide en duidelijke rapportage. De verkregen informatie in gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein. Hier had ik hiervoor niet eerder van gehoord, de uitgebreide toelichting was zeer duidelijk.

Naast deze informatie geeft Margaret persoonlijke tips om je energieniveau te optimaliseren. Het Optimalisatie Adviesgesprek was heel fijn.

Margaret heeft de gave om duidelijk en to-the-point te zijn, dit op een warme en prettige wijze.

Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen. Bedankt voor de tips Margaret!”

Yolanda Kuin, Ondernemerscoach

"Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt."

Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren. Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd. Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel.

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.

Paul de Moed, Management- en budgetcoach

"Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen!"

Foto Mirjam Bus bij Testimonial

Het Neuro4Profiel heeft me helder inzicht gegeven in de reden van mijn klachten. Ik ben heel blij met de uitleg en begeleiding door Margaret.

Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen! En het werkt. 

Mirjam Bus, Interimmanager & Projectleider, Embee Projects 

"De balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld"

“Na een intensieve periode waarin ik als leidinggevende in het begin van het Coronatijdperk niet alleen geconfronteerd werd met een andere manieren van leidinggeven maar ook met een het herinrichten van de kantoorgebouwen heb ik Margaret gevraagd voor mij een Neuro4profiel op te stellen.

Dit profiel geeft niet alleen inzicht in je prestatievermogen, maar ook over je herstelvermogen. De uitslag bevestigde mijn gevoel: ik had gedurende een langere periode te veel van mijzelf gevraagd. We hebben daarna samen gekeken naar oplossingen.

De inzichten en adviezen van Margaret kwamen voor mij op het juiste moment: de balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.

Dietwin Bruin, Manager Facilitair & Vastgoed, SED Organisatie 

Foto van Dietwin Bruin bij Testimonial

Reken voor altijd af met chronische stress!

Vraag nu de Neuro4 Energieboost aan en ga voor energie!
Plan na betaling direct je afspraak in om je persoonlijk optimalisatie advies te bespreken.