Ga naar de inhoud

Ik help jou om moeiteloos te leven met meer plezier en energie

Met het Programma Moeiteloos Leven garandeer ik:

✅ dat jij precies weet wat je moet doen om je energiek en fit te blijven voelen

✅ dat je leert hoe je je neurotransmitters kunt optimaliseren voor een hoog energielevel

✅ dat je weet hoe je doelgericht kunt leven en werken met meer rust en overzicht

✅ zodat jij moeiteloos door het leven gaat

Is dat wat jij wilt? Start dan met het Programma Moeiteloos Leven.

Tevreden klanten zeggen:

"Ik leef weer bewust dankzij jouw Programma, waarvoor mijn oneindige dank!"

"Ik kijk nog regelmatig naar mijn spiekbriefje met woorden die jouw tips samenvatten."

"Ik had hier jaren eerder over willen weten"

Je past helemaal in het Programma als je dit herkent....

✅ je bent het overzicht regelmatig kwijt en verlangt naar meer rust

✅ je hebt geen energie over om leuke dingen te doen

✅ je wordt geleefd door alles wat moet

✅ aan het eind van de dag ben je moe, maar niet voldaan

✅ je mist het echte plezier in je leven

Herken je 1 of meerdere punten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Twijfel niet langer en laat je door mij begeleiden.

Wat houdt het Programma Moeiteloos Leven in?

In 5 stappen naar moeiteloos leven!

In een uitgekiende combinatie van 1-op-1 coaching en mijn online academy boek jij snel resultaat.

Per stap komen alle thema’s aan de orde die jou helpen aan meer energie en plezier. Alles gericht op jouw doel: moeiteloos leven!

Waaruit bestaat het Programma Moeiteloos Leven?

Online Academy

In het Programma Moeiteloos Leven leer ik je alles wat jij nodig hebt om moeiteloos te kunnen leven.

Via mijn Online Academy volg jij in je eigen tempo en in je eigen tijd de modules op basis van de 5 stappen.
In de modules vind je inspirerende en heldere video's, praktische informatie, handige tips en korte opdrachten.

Je gaat stap voor stap aan de slag met je eigen leiderschap. Alles om ervoor te zorgen dat je een blijvende verbetering van je werk en je leven bereikt.

1-op-Coaching

Op verschillende momenten in het Programma plannen we een 1-op-1 coachingsgesprek:
- Kennismakingsgesprek voor de start
- De energiemeting via het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Adviesgesprek in stap 2
- Neuro4 vervolgmetingen en besprekingen om de optimalisatie van jouw energie te monitoren
- we bespreken regelmatig je voortgang en zoomen samen in op de onderwerpen waar jij extra coaching bij kunt gebruiken
- Afrondend gesprek en terugvalpreventieplan

De gesprekken kunnen op iedere gewenste manier plaatsvinden: persoonlijk, online, telefonisch of op een locatie naar keuze.

Symbool
Persoonlijke begeleiding

Gedurende het hele Programma kun je voor vragen altijd bij me terecht. Ik ga je de juiste handvatten geven en zorgen dat je zelf aan de slag kunt.

Na iedere stap lever jij je uitgewerkte opdrachten bij mij in en geef ik je gerichte feedback.

Ik sta als jouw persoonlijke coach gedurende het hele Programma aan je zijde!

Uniek aan het Programma is de inzet van het Neuro4Profiel, een meting van de 4 belangrijkste neurotransmitters die je gedrag en je functioneren bepalen.

Pas wanneer deze neurotransmitters in je brein allemaal op groen staan en jij ook die energie dagelijks ervaart, eindigt het Programma.

Gegarandeerd en blijvend resultaat! 

Je kunt op ieder moment instappen in dit Programma. Meer weten?

Aangenaam

Mijn naam is Margaret Jong. Met 16 jaar ervaring als fulltime leidinggevende gecombineerd met de zorg voor een groot gezin met 4 en soms 7 kinderen, weet ik heel goed wat het is om het druk te hebben. Ik weet als geen ander dus hoe druk jouw leven kan zijn en wat er van je wordt gevraagd. 

Ik werkte jarenlang keihard en had een prachtige carrière. Als moeder en partner wilde ik het daarnaast ook nog eens heel goed doen, want perfectie op alle gebied was voor mij het streven. Ik dacht dat ik alles kon, maar had niet in de gaten dat ik mezelf langzaam richting een burn-out werkte. Laat jou dat niet gebeuren en kom nu in actie!

Mijn eigen ervaring en kennis heb ik verwerkt in mijn Programma Moeiteloos Leven.

"In 5 stappen leer ik je moeiteloos leven!"

Wat als ik je help met een concreet en praktisch stappenplan om moeiteloos te leven?

De mensen die me goed kennen weten dat ik heel wat ervaring heb met gestresst en gejaagd werken en leven. Ik heb aan de lijve ondervonden hoe het niet moet, zullen we maar zeggen.

En juist die ervaring zet ik sinds mijn start als coach in om jou te helpen dat ook anders te doen. 

Daardoor voel jij je begrepen en gehoord en help ik je met echt bewezen tips en advies. Alles gericht op jouw doel om moeiteloos te leven. 

Klinkt goed toch?

In mijn Programma Moeiteloos Leven leer ik je in 5 praktische stappen alles wat je nodig hebt om moeiteloos en vol energie en plezier door het leven te gaan.  

Testimonials

"Ik leef weer bewust dankzij jouw programma,
waarvoor mijn oneindige dank!"

Nanda Spaargaren

“Jij bent zelf het levende voorbeeld van jouw programma. Ik leef weer bewust dankzij jouw programma, waarvoor mijn oneindige dank! Ik kijk nog regelmatig naar m’n spiekbriefje met woorden die jouw tips samenvatten.” 

Nanda Spaargaren, Eigenaar van TweedeHuisVerkoopBemiddeling

"Een waardevol traject en ik kan dit zeker aanraden!"

Foto Emma Berkhout bij testimonial Programma

“Ik heb bij Margaret het Programma gevolgd. Margaret is een positief en enthousiast persoon en communicatief heel sterk. Ik merkte dat we echt met elkaar op 1 lijn zaten.

In de gesprekken en opdrachten liet ze mij zelf bepaalde dingen inzien. Een prettige aanpak waarbij ik tools heb meegekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven.

Ik kijk terug op een waardevol traject en kan dit zeker aanraden!”

Emma Berkhout, Marketing Manager bij De Eekhoorn Dutch Furniture

"Ik ben heel blij met de begeleiding door Margaret."

Foto Mirjam Bus bij Testimonial

“Ik ben heel blij met de begeleiding door Margaret. Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en, nog belangrijker, wat ik daar aan kan doen! En het werkt.”

Mirjam Bus, Interimmanager & Projectleider bij Embeeprojects

"Ik had niet door dat ik al zo in het rood zat."

Profielfoto Paul Medema

“Ik heb de gesprekken met Margaret als positief en prettig ervaren. Het heeft me meer rust voor mezelf opgeleverd. Het was best verrassend, ik had niet door dat ik al zo in het rood zat. Ik geef haar coaching een 9 en zou haar zeker bij anderen aanbevelen.” 

Paul Medema, Teamleider Ondernemersdesk, Unive Noord-Holland

Meest gestelde vragen Programma Moeiteloos Leven

Het Programma Moeiteloos Leven is voor iedereen die graag met minder moeite en meer plezier en energie wil leven. Je hebt geen vooropleiding nodig en het maakt niet uit wat je uitgangspositie is, iedereen heeft baat bij dit Programma.
Via mijn Online Academy ga je zelf aan de slag met de modules van de 5 stappen naar Moeiteloos Leven. In de modules vind je inspirerende en heldere video’s, informatie, tips en opdrachten. Je gaat stap voor stap aan de slag met je eigen leiderschap onder mijn deskundige begeleiding. De 1-op-1 coachingsgesprekken kunnen online of face to face op een locatie naar keuze gedaan worden, net wat jou het beste past in je drukke agenda. Gedurende het hele Programma kun je voor vragen of problemen altijd bij mij terecht. Ik sta als jouw persoonlijke coach aan je zijde! We starten met een kennismakingsgesprek, zodat we met elkaar kunnen bespreken hoe jouw specifieke situatie eruit ziet en wat je wensen zijn. Het volgende gesprek heeft als thema de energiemeting d.m.v. het Neuro4Profiel. Nadat jij de online vragenlijst hebt ingevuld, bespreken we samen de rapportage en jouw optimalisatie mogelijkheden. Ik geef je praktische en concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt om je energieniveau te verhogen en je stressniveau te verlagen. Gedurende het Programma gaan we de transitie volgen via het Neuro4Profiel. Totdat uiteindelijk alle 4 de neurotransmitters op groen staan en jij het eindresultaat hebt bereikt. En uiteraard ook alleen als jij het eindresultaat ook echt voelt. Gedurende het Programma hebben we nog meerdere een 1-op-1 coachingsgesprekken om jouw vorderingen te bespreken en eventuele problemen te tackelen. Na afloop van het Programma ronden we samen af en zorg ik voor een Terugvalpreventieplan, zodat jij niet terugvalt in een oud patroon. Daarmee garandeer ik dat je levenslang plezier hebt van mijn Programma en moeiteloos door het leven gaat.
Je volgt het Progamma individueel, dus je kunt altijd meteen starten. Je kunt op ieder moment van start gaan. En je bepaalt je eigen tempo. Dus heb je een drukke week of vakantie? Geen probleem, je mag er zolang over doen als jij nodig hebt. Plan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend Persoonlijk Strategie Gesprek op mijn website en bespreek wanneer jij van start gaat met het Programma.
Vanaf de start krijg je direct toegang tot mijn Online Academy: 7 dagen per week, 24 uur per dag! Duur van het Programma Het Programma duurt zolang als jij nodig hebt. Dat kan 3 weken zijn, maar ook 3 maanden. Dit is afhankelijk van het tempo waarin jouw energielevel groeit. Gedurende die hele periode sta ik als coach aan je zijde en kun jij met al je vragen bij me terecht. In totaal krijg je 12 maanden toegang tot de Online Academy, zodat je wanneer je dat nodig hebt, de besproken informatie, video’s, theorie en opdrachten terug kunt kijken. Alles om ervoor te zorgen dat jouw verandering echt blijvend is! Mocht het zo zijn dat je door onverwachte omstandigheden toch langer dan 12 maanden toegang nodig hebt, dan is dit op verzoek mogelijk. Ik houd rekening met jouw drukke leven en kan desgewenst het tempo aanpassen naar jouw wensen. Het Programma duurt net zo lang tot jij het resultaat hebt bereikt dat je moeiteloos door het leven gaat!
Investering Programma Moeiteloos Leven Het Programma Moeiteloos Leven vraagt een investering van 997,00 euro excl. BTW. In ruil voor die investering krijg je: Een uniek Programma met meerdere 1-op-1 coachingsgesprekken, mijn persoonlijke begeleiding, toegang tot de Online Academy van 12 maanden, het Neuro4Profiel en Optimalisatie Advies, ontelbare herhaalmetingen, een terugvalpreventieplan en alle benodigde materialen.
Ik weet natuurlijk hoe druk jouw weken eruit zien en hoe vol je agenda is. Daarom heb ik het Programma zo opgebouwd dat jij in je eigen tempo de 5 stappen kunt doorlopen. Je gaat stap voor stap aan de slag en zult meteen merken dat die stappen je meer tijd, ruimte en energie gaan opleveren. Hoe sneller jij de modules doorloopt, hoe sneller je dat effect zult voelen. Ook is het mogelijk langer de tijd te nemen voor de stappen, soms is het nu eenmaal erg hectisch in jouw leven. Je kunt zelf bepalen hoe lang jij over iedere stap wilt doen. De tijdsinvestering per week varieert en heb ik bewust zo laag mogelijk gehouden, omdat ik weet hoe druk jij bent. Gemiddeld ga ik uit van een tijdsinvestering van max. 3 uur per stap. In totaal kun je dus met een investering van slechts 15 uur het eindresultaat bereiken. Dat wil jij toch ook?
Door mijn persoonlijke begeleiding en de 1-op-1 coachingsgesprekken kun je er vanuit gaan dat iedereen vooruitgang boekt, ongeacht je situatie. Het Programma omvat alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 20 jaar heb opgedaan, ik weet zeker dat alles waar jij tegenaan loopt terugkomt in de stappen. En doordat we starten met een kennismakingsgesprek kan ik jouw leerdoelen extra aandacht geven. Wel is het natuurlijk belangrijk dat jij bereid bent om je in te zetten en tijd te besteden aan het Programma. Het Programma kun je zien als een persoonlijk verandertraject en een verandertraject kost tijd en energie. Als jij bereid bent die tijd en energie eraan te besteden, garandeer ik je een blijvende verandering van je werk en je leven. Aarzel dus niet langer en plan nu een afspraak om te starten. Waag de sprong en leer ook moeiteloos leven.
Dat snap ik heel goed. Die tijd kom jij nu natuurlijk tekort, daarom is dit Programma ook zo geschikt voor jou. Wist je dat die tijd er ook niet komt, als je niet de juiste stappen zet? Wist je dat mijn Programma jou juist gaat helpen meer tijd te krijgen? En natuurlijk kost het Programma ook tijd, maar die gaat het je ook zeker opleveren. Dus zeg nou zelf, wat is nu die paar maanden op een mensenleven? Zet dus nu de stap en zorg dat je prioriteit geeft aan de verbetering van jouw leven. Bovendien kost mijn Programma je per stap maar 3 uur, dus 15 uur in totaal. En kijk eens hoeveel tijd jij op een beeldscherm of aan Netflix besteed? Dat kan toch best wat minder? Als je iets echt wilt, vind je een manier. Zo niet, dan vind je een excuus. (bron: Omdenken)
Het feit dat we je voortgang inzichtelijk maken door het Neuro4Profiel. Je gaat aan de hand van de neurotransmitters in je brein de voortgang meten. Ik ben de enige leiderschapscoach die het Neuro4Profiel op deze manier gebruikt. Uniek in heel Nederland. En heel bijzonder, want het gaat echt over jouw brein en energieniveau. Alleen als die helemaal top is, is het Programma afgerond. Wat mijn Programma ook bijzonder maakt is dat het maatwerk is. Je volgt het Programma in je eigen tempo en je krijgt zoveel 1-op-1 gesprekken als jij nodig hebt om je resultaat te bereiken.
Ja, ik garandeer een blijvend resultaat en ik ga net zolang door met mijn begeleiding tot jij het resultaat hebt behaald. Wel ga ik er vanuit dat jij dezelfde inzet toont. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij gegarandeerd meer energie en plezier krijgt in je werk en je leven. Ik help jou om moeiteloos door het leven te gaan!

Resultaten van het Programma Moeiteloos Leven:

✅ je werkt en leeft elke dag met meer plezier en vol energie

✅ je hebt geleerd hoe je op basis van jouw neurotransmitters je energielevel optimaal houdt

✅ je hebt rust en overzicht en weet hoe je dat kunt vasthouden

✅ je hebt energie over en gaat moeiteloos door het leven

Jij leeft voortaan moeiteloos vol energie en plezier!

© Leads Change, 2022