Ga naar de inhoud

Stop met stressen!
Boost nu snel je energie
met de Neuro4
Energieboost!

Benut de kennis over jouw brein en reken af met stress!

Wist je dat de neurotransmitters in je brein bepalen hoe jij je voelt en je gedraagt?

En dat je de kennis uit de neuropsychologie dus kunt gebruiken om je beter te voelen en beter te presteren?

Het Neuro4 profiel geeft jou in één oogopslag alle tools in handen om de 4 belangrijkste neurotransmitters te optimaliseren. 

Hierdoor voel jij je altijd energiek en krijgt stress geen kans!

Stop met stressen!
Boost nu je energie
met de Neuro4 Energieboost!

Laat de kennis over jouw brein
ook jouw leven
veranderen!

Wat is de Neuro4 Energieboost?

Symbool
Neuro4Profiel (Energie- en stressmeting)

De Energieboost begint met het Neuro4Profiel, een rapportage van jouw energie- en stressniveau gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters.

Na het invullen van een online vragenlijst krijg jij een helder rapport en weet je direct hoe jouw neurotransmitters presteren.

Ook geeft het Neuro4Profiel inzicht in je persoonlijkheid, waardoor jij precies weet wat bij jou stress oplevert.

Wat zijn neurotransmitters?

In het Neuro4Profiel lees je hoe de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein presteren. Neurotransmitters zorgen voor focus, power, snelheid van denken en bewegen, ontspanning, herstel, emotionele stabiliteit, veerkracht, stressbeheersing en sociaal gedrag. Alles wat je nodig hebt om te excelleren in je werk en je leven!

Als 1 of meerdere neurotransmitters onvoldoende presteert heeft dat een negatief effect op je gedrag, je energie en het plezier in je werk en je leven. Neurotransmitters geven ook inzicht in je persoonlijkheid, belangrijk dus om te weten.

Symbool
Persoonlijk Optimalisatie Advies

We bespreken het Neuro4Profiel in een persoonlijk 1-op-1 gesprek. Jij krijgt van mij in dat gesprek persoonlijk Optimalisatie advies met tips die jou snel helpen aan meer energie en minder stress. Het Optimalisatie Advies geeft jou persoonlijk advies op het gebied van gedrag, beweging, leefstijl, voeding, ontspanning en zingeving.

Helemaal op maat en persoonlijk. Advies waar je echt iets aan hebt.

Symbool
Follow up gesprek

Het blijft natuurlijk niet bij een eenmalig advies, want er volgt na 6-8 weken nog een Follow-up gesprek. In dit gesprek bespreken we waar jij tegenaan loopt bij de tips en adviezen die ik je heb gegeven. We bespreken wat er nodig is om je energie hoog te houden.

Alles om er voor te zorgen dat jouw Energieboost echt blijvend is!

Wat is de investering voor de Neuro4 Energieboost?

Symbool
Het Neuro4Profiel en 1-op-1 Persoonlijk Optimalisatie Advies t.w.v. € 175,00 ✅
Symbool
Follow up gesprek
t.w.v. € 175,00 ✅

Totale investering Energieboost inclusief Follow up bedraagt geen 350,00 euro,
maar krijg je nu voor maar 297,00 euro

De Neuro4 Energieboost is echt iets voor jou als.....

Herken je dit? Vraag dan nu de Neuro4 Energieboost aan!

Hoe kwam ik zelf in aanraking met het Neuro4 Profiel?

Ik neem je mee naar 2016. Ik was aan het herstellen van een burn-out. Ik had regelmatig gesprekken met een psycholoog.  Praten gaf me veel inzichten in het ontstaat van mijn burn-out en hoe ik het in de toekomst kon voorkomen, maar toch miste ik iets. 

Ik wilde meer, zelf aan de slag om vooral heel snel beter te worden. Ik was op zoek naar praktische handvatten. In die zoektocht kwam ik terecht bij iemand die werkte met het Neuro4 Profiel. Dat bleek precies te zijn wat ik zocht. Naast de inzichten die ik kreeg over wat voor type ik ben, leerde ik wat mij stress oplevert en vooral wat ik daar zelf aan kon doen. Het veranderde mijn leven. Voor het eerst wist ik wat mij energie kostte én opleverde. En ik ging ermee aan de slag. Dit was precies wat ik nodig had. En ik gebruik die inzichten nog dagelijks. Het Neuro4 Profiel heeft me zoveel opgeleverd, dat gun ik jou ook.

Toen ik voor mezelf begon als coach in 2019, wist ik dat ik anderen ook wilde helpen met hun persoonlijke Neuro4 Profiel. Ik volgde de uitgebreide opleiding om hiermee te mogen werken. En nu gebruik ik het Neuro4 Profiel vrijwel altijd in mijn coaching. De kennis over hoe in jouw brein is zo belangrijk. Zoals ik zelf ook heb ervaren, het verandert je leven.  

Laat de kennis over je brein
ook jouw leven
veranderen!

Met de Neuro4 Energieboost krijg jij:

Met de Neuro4 Energieboost
krijg jij snel en praktisch advies
om stress te reduceren
en energie te maximaliseren!

Testimonials

"Als onderdeel van ons coachingstraject vulde ik de vragenlijst in voor het Neuro4Profiel. Ik had geen verwachting vooraf, maar vond de uitkomst best verrassend. Ik had niet door dat ik al in het rood zat. Ik vond het adviesgesprek prettig en beoordeel het met een 9. Het heeft me meer rust voor mezelf opgeleverd. Ik zou het anderen ook zeker aanraden."
Paul Medema
Teamleider Bedrijfsvoering, gemeente Texel
I've had the opportunity to work with Margaret in August/September of 2023 due to a workshop the company I was in organized about stress. After the group workshop, everyone was given a 1-on-1 session with Margaret where we analyzed together the status of my neurotransmitters and this helped me on a lot of levels. It helped me understand what was happening with me, why I felt the way I was feeling and how I could improve it. It was extremely validating and I can say that the discussion alone already improved my wellbeing at the time. A big thanks to Margaret, and keep up the good work!”
Carolina Almeida
Carolina Almeida
Category Manager
Aangestoken door de positieve verhalen over resultaten vanuit het Neuro4Profiel heb ik Margaret gevraagd om er ook één voor mij te maken. Nieuwsgierig hoe het met mijn energie- en stressniveau gesteld is. De vragenlijst was duidelijk en makkelijk in te vullen. Hieruit volgt een zeer uitgebreide en duidelijke rapportage. De verkregen informatie in gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein. Hier had ik hiervoor niet eerder van gehoord, de uitgebreide toelichting was zeer duidelijk.

Naast deze informatie geeft Margaret persoonlijke tips om je energieniveau te optimaliseren. Het Optimalisatie Adviesgesprek was heel fijn. Margaret heeft de gave om duidelijk en to-the-point te zijn, dit op een warme en prettige wijze. Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen. Bedankt voor de tips Margaret!
Yolanda Kuin
Businessstrateeg
In een periode van onder andere Covid-19 en een veranderende wereld, waar ik als werkgever en organisatie nieuwe beslissingen in te maken had, merkte ik dat ik vermoeid was en teveel van mijzelf vroeg of te weinig energie genereerde. Margaret en ik kennen elkaar als vakgenoten en Margaret bood aan het Neuro4profiel af te nemen. Heel treffend en zeer verhelderend. Ikzelf ben het type voortvarend, aanpassen, schakelen en vooral Zelf doen. Feilloos gaat Margaret hierin met mij mee. Met de humor en de praktische toepassingen die voor mij werken en zo fijn zijn. Kortom na 1 gesprek en wat korte telefonische contacten is mijn veerkracht en energie weer op de rit en is een goede zelfzorg maar weer eens van belang gebleken.
Yvonne Truijens
Bedrijfsmaatschappelijk werker
Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren. Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd. Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel.

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.
Paul de Moed
Managing consultant, teamleider a.i.
Ik ging met Margaret in zee omdat zij mij nieuwsgierig maakte toen zij vertelde over het neuro4profiel. Ik was niet bekend met deze methodiek en de functie van je neurotransmitters. De vragenlijst is niet alledaags en de vragen verrassen je. Hoe mooi dat de uitslag van de vragenlijst je de spiegel voorhoudt van de stemming waar je op dat moment in zit. Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn. En nog belangrijker welke concrete stappen je kunt zetten om weer in de juiste flow te komen die bij jou past. Concreet en gelijk toepasbaar.
Maaike Steltenpool
Hospitality & projectmanagement, WLKM

Bestel nu de Neuro4 Energieboost!

Laat de kennis over de neurotransmitters in je brein je leven veranderen.

Reken voorgoed af met stress en ga voortaan energiek door het leven.