Meteen naar de inhoud

Wil jij snel meer energie?

✅ Kun jij 's morgens je bed niet uitkomen?

✅ Heb je vaak geen puf om te sporten?

✅ Heb je koffie nodig om op gang te blijven?

✅ Slaap je minder goed dan vroeger?

✅ Heb je regelmatig een kort lontje?

✅ Ben je er af en toe helemaal klaar mee?

Herkenbaar?

Boost dan nu je energie

met de Neuro4 Energieboost!

Wat is de Neuro4 Energieboost?

Symbool
Neuro4Profiel (Energie- en stressmeting)

De Energieboost begint met het Neuro4Profiel, een rapportage van jouw energie- en stressniveau gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters.

Na het invullen van een online vragenlijst krijg jij een helder rapport en weet je direct hoe je er voor staat qua energie- en stressniveau.

Ook geeft het Neuro4Profiel inzicht in je persoonlijkheidskenmerken, waardoor jij weet waar je rekening mee te houden hebt.

Wat zijn neurotransmitters?

In het Neuro4Profiel lees je hoe de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein presteren. Neurotransmitters zorgen voor focus, power, snelheid van denken en bewegen, ontspanning, herstel, emotionele stabiliteit, veerkracht, stressbeheersing en sociaal gedrag. Alles wat je nodig hebt om te excelleren in je werk en je leven!

Als 1 of meerdere neurotransmitters onvoldoende presteert heeft dat een negatief effect op je gedrag, je energie en het plezier in je werk en je leven. Neurotransmitters geven ook inzicht in je persoonlijkheid, belangrijk dus om te weten.

Symbool
Persoonlijk Optimalisatie Advies

We bespreken het Neuro4Profiel in een persoonlijk 1-op-1 gesprek. Jij krijgt van mij in dat gesprek persoonlijk Optimalisatie advies met tips die jou snel helpen aan meer energie en minder stress. Het Optimalisatie Advies geeft jou persoonlijk advies op het gebied van gedrag, beweging, leefstijl, voeding, ontspanning en zingeving.

Helemaal op maat en persoonlijk. Advies waar je echt iets aan hebt.

Symbool
Follow up gesprek

Het blijft natuurlijk niet bij een eenmalig advies, want er volgt na 3 weken nog een Follow-up gesprek. In dit gesprek bespreken we waar jij tegenaan loopt bij de tips en adviezen die ik je heb gegeven. We bespreken wat er nodig is om je energie hoog te houden.

Alles om er voor te zorgen dat jouw Energieboost echt blijvend is!

Wat kost de Neuro4 Energieboost?

Symbool
Het Neuro4Profiel en 1-op-1 Persoonlijk Optimalisatie Advies t.w.v. 150 ✅
Symbool
Follow up gesprek t.w.v. 175 ✅

Totale investering Energieboost inclusief Follow up 297 ✅

De Neuro4 Energieboost is echt iets voor jou als.....

✅ je keihard werkt, maar geen puf meer hebt aan het einde van de dag

✅ je je regelmatig gehaast en onrustig voelt, ook in je vrije tijd

✅ je wordt geleefd door je agenda en teveel moet van jezelf

✅ je steeds vaker last hebt van slaapproblemen

✅ je op zondagavond opziet tegen weer een drukke werkweek

Herken je 1 of meerdere punten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Twijfel niet langer en vraag nu de Neuro4 Energieboost aan!

Met de Neuro4 Energieboost krijg jij:

✅ helder inzicht in de oorzaak van jouw energietekort

✅ persoonlijk advies om je energie te verhogen

✅ inzicht in je persoonlijkheid en stressfactoren

✅ praktische en concrete tips om het resultaat vast te houden

Met de Neuro4 Energieboost
krijg jij snel en blijvend meer energie!

Reviews

Profielfoto Paul Medema

“Het heeft me meer rust voor mezelf opgeleverd”

“Als onderdeel van ons coachingstraject vulde ik de vragenlijst in voor het Neuro4Profiel. Ik had geen verwachting vooraf, maar vond de uitkomst best verrassend. Ik had niet door dat ik al in het rood zat. Ik vond het adviesgesprek prettig en beoordeel het met een 9. Het heeft me meer rust voor mezelf opgeleverd. Ik zou het anderen ook zeker aanraden.”

Paul Medema, Teamleider Ondernemersdesk, Univé Noord-Holland 

Foto Yvonne Truijens

“Heel treffend en zeer verhelderend”

In een periode van onder andere Covid-19 en een veranderende wereld, waar ik als werkgever en organisatie nieuwe beslissingen in te maken had, merkte ik dat ik vermoeid was en teveel van mijzelf vroeg of te weinig energie genereerde. Margaret en ik kennen elkaar als vakgenoten en Margaret bood aan het Neuro4profiel af te nemen. Heel treffend en zeer verhelderend. Ikzelf ben het type voortvarend, aanpassen, schakelen en vooral Zelf doen. Feilloos gaat Margaret hierin met mij mee. Met de humor en de praktische toepassingen die voor mij werken en zo fijn zijn. Kortom na 1 gesprek en wat korte telefonische contacten is mijn veerkracht en energie weer op de rit en is een goede zelfzorg maar weer eens van belang gebleken.”

Yvonne Truijens, Senior Loopbaancoach en eigenaar van SAMEN

Paul de Moed foto Next Arrow BudgetcoachRokkeveen Zoetermeer

“Margaret kan je haarfijn duiden hoe en ander onder jouw motorkap is georganiseerd.”

“Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren. Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd. Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel.

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.”

Paul de Moed, Management- en budgetcoach

Maaike Steltenpool

“Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn.”

Ik ging met Margaret in zee omdat zij mij nieuwsgierig maakte toen zij vertelde over het neuro4profiel. Ik was niet bekend met deze methodiek en de functie van je neurotransmitters.

De vragenlijst is niet alledaags en de vragen verrassen je. Hoe mooi dat de uitslag van de vragenlijst je de spiegel voorhoudt van de stemming waar je op dat moment in zit.

Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn. En nog belangrijker welke concrete stappen je kunt zetten om weer in de juiste flow te komen die bij jou past. Concreet en gelijk toepasbaar.”

Maaike Steltenpool, Hospitality & Projectmanagement, WLKM   

Foto Mirjam Bus bij Testimonial

“Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen!”

“Het Neuro4Profiel heeft me helder inzicht gegeven in de reden van mijn klachten. Ik ben heel blij met de uitleg en begeleiding door Margaret.

Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en belangrijker nog, wat ik daaraan kan doen! En het werkt.” 

Mirjam Bus, Interimmanager & Projectleider, Embee Projects 

Afbeelding dietwin bruin

“De balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.”

“Na een intensieve periode waarin ik als leidinggevende in het begin van het Coronatijdperk niet alleen geconfronteerd werd met een andere manieren van leidinggeven maar ook met een het herinrichten van de kantoorgebouwen heb ik Margaret gevraagd voor mij een Neuro4profiel op te stellen.

Dit profiel geeft niet alleen inzicht in je prestatievermogen, maar ook over je herstelvermogen. De uitslag bevestigde mijn gevoel: ik had gedurende een langere periode te veel van mijzelf gevraagd. We hebben daarna samen gekeken naar oplossingen.

De inzichten en adviezen van Margaret kwamen voor mij op het juiste moment: de balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.”

Dietwin Bruin, Manager Facilitair & Vastgoed, SED Organisatie 

Yolanda Kuin

“Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen.”

“Aangestoken door de positieve verhalen over resultaten vanuit het Neuro4Profiel heb ik Margaret gevraagd om er ook één voor mij te maken. Nieuwsgierig hoe het met mijn energie- en stressniveau gesteld is.

De vragenlijst was duidelijk en makkelijk in te vullen. Hieruit volgt een zeer uitgebreide en duidelijke rapportage. De verkregen informatie in gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein. Hier had ik hiervoor niet eerder van gehoord, de uitgebreide toelichting was zeer duidelijk.

Naast deze informatie geeft Margaret persoonlijke tips om je energieniveau te optimaliseren. Het Optimalisatie Adviesgesprek was heel fijn.

Margaret heeft de gave om duidelijk en to-the-point te zijn, dit op een warme en prettige wijze. Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen. Bedankt voor de tips Margaret!”

Yolanda Kuin, Financieel Ondernemerscoach  

Foto Rene Kijk in de Vegte

“Ik geef het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Adviesgesprek een 8 en heb al een collega getipt”

“Ik wilde kijken of er nog ruimte was voor verbetering. De vragenlijst gaf mij de bevestiging dat ik goed in balans was. Mijn geluk was dat ik een mooi uitgebalanceerde uitslag heb ontvangen. Ik deed/doe het kennelijk goed.

Ik kreeg ondanks de mooie uitslag wat tips om de balans vast te houden. Het advies gaf mij de bevestiging dat ik goed op weg ben.

Ik geef het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Adviesgesprek een 8 en heb al een collega getipt over de mogelijkheden.”

Rene Kijk in de Vegte, Afdelingshoofd Ingenieursbureau Werkorganisatie Langedijk en Heerhugowaard 

Klachten ontstaan niet als donderslag bij heldere hemel. Met de gratis Energie Quickscan weet je of er bij jou signalen spelen die kunnen uitgroeien naar (burnout)klachten. Zo ben je er op tijd bij en kun je erger voorkomen.

© Leads Change, 2023