Ga naar de inhoud

Ontdek het geheim

Iedereen weet dat leiderschap is als een constante evenwichtsoefening op een slap koord. Als je zelf een leidinggevende bent, weet je dat maar al te goed. Maar ook wanneer je dat niet bent, herken je vast bij iedere leidinggevende dat de druk om te presteren, te inspireren en te leiden soms overweldigend zijn. Wat als ik je vertelde dat er een geheime sleutel is om moeiteloos leiding te geven? Een sleutel die je niet alleen helpt, maar je ook verandert in de leider waar je altijd van hebt gedroomd. Wil je die geheime sleutel ontdekken? Lees dan vooral verder in dit blog. 

Leiderschapscoach

Hulp inschakelen is dapper

Je hoeft het niet alleen te doen. En juist dat is vaak wat veel leidinggevenden denken. En dat komt me bekend voor. Ook ik was er zo eentje, zo’n leidinggevende die dacht dat het niet nodig was om hulp in te schakelen. Ik kon het allemaal zelf en dat kan ook best, maar wat kost dat een energie! En die energie kun je beter gebruiken. Dat weet ik nu. In feite is het vaak dapperder om te erkennen dat je hulp kunt gebruiken. En die hulp is nu binnen handbereik.

Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft. Het betekent dat je weigert op te geven.

(Charley Mackesy)

 

De mythe van Moeiteloos Leiderschap

Moeiteloos leiderschap klinkt als te mooi om waar te zijn, als een utopie. Maar het is niet alleen een concept. Sterker nog, het is een realiteit die voor jou binnen handbereik ligt. Maar dan moeten we wel eerst een mythe uit de weg ruimen. Moeiteloos leiderschap betekent niet dat je geen inspanning hoeft te leveren. Nee, moeiteloos betekent dat je in staat bent om je leiderschapsvaardigheden op een manier te ontwikkelen die het gemakkelijker maakt om te navigeren tussen de uitdagingen en hindernissen die je tegenkomt.

 

Het onverwachte geheim

Het geheim van moeiteloos leiderschap is dat het begint met zelfinzicht en groei. En hier komt het onverwachte: de krachtigste leiders zijn niet degenen die denken dat ze het allemaal weten, maar degenen die bereid zijn om te leren en te groeien. Het begint met het besef dat je altijd kunt verbeteren, dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn.

“Management is de dingen goed doen.

Leiderschap is de goede dingen doen.”

 

Coaching: jouw geheime wapen

En natuurlijk, nu je dit leest denk jij natuurlijk: “Wij van wc eend, adviseren wc eend”. Maar het is wel wat het is, de echte gamechanger is coaching. Heb je weleens bedacht hoe een coach je kan helpen om moeiteloos leiding te geven? Een coach is als een gids die je helpt om je potentieel te ontgrendelen en je te begeleiden op je leiderschapsreis. Een coacht daagt je uit en stelt vragen waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht. Een coach helpt je ontrafelen waarom jij doet wat je doet. En een coach is er om je te ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. En dat maakt het leidinggeven een stuk gemakkelijker, ja, zelfs moeiteloos. 

 

Het Programma voor Moeiteloos Leidinggeven

Mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven is speciaal ontworpen om jou te helpen groeien en bloeien als leider, met de kracht van coaching aan je zij. Hier vind je de unieke kenmerken van het Programma Moeiteloos Leidinggeven:

1. Persoonlijke coaching:

Je krijgt mij als jouw persoonlijke coach aan je zij. Mijn Programma is uniek omdat het bestaat uit een combinatie van 1-op-1 coaching en een online programma. Alleen online, daar geloof ik niet in. Alleen met mijn deskundige begeleiding bereik jij het optimale resultaat. Sterker nog, je krijgt zoveel 1-op-1 coachgesprekken als jij nodig hebt. In mijn programma zit geen gemaximeerd aantal gesprekken, maar je spreekt mij wanneer jij vindt dat dat nodig is. En het gaat over de onderwerpen waar jij behoefte aan hebt. Altijd persoonlijk, altijd op maat. 

2. Bewezen tools en technieken uit de praktijk:

Mijn  programma bevat alle krachtige tools en technieken die jij nodig hebt om te excelleren. Niet zomaar in theorie bedacht, maar gebaseerd op de dagelijkse praktijk. Opgedaan vanuit mijn eigen kennis in 16 jaar leidinggeven en geactualiseerd door de deelnemers die je zijn voorgegaan.

3. Meetbaar resultaat:

Het resultaat dat jij boekt door het volgen van mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven ga jij niet alleen zelf ervaren doordat het gemakkelijker wordt om je rol te vervullen, maar wordt ook zichtbaar en meetbaar gemaakt door de unieke Neuro4 meting die ik daarvoor gebruik. Vooraf, gedurende het programma en na afloop vul jij een online vragenlijst in waaruit een rapportage komt die aangeeft hoe het met jouw energie- en stresslevel is gesteld. Pas wanneer het resultaat optimaal is, eindigt het Programma. Een zichtbaar én meetbaar resultaat is dus gegarandeerd. Zodat jij kunt zien, hoe je groeit als leider.

4. 100% garantie:

Mijn Programma is bijzonder omdat ik je garandeer dat je het eindresultaat bereikt. Sterker nog, het Programma stopt pas als jij ook echt meer plezier en energie ervaart. En jij je vooraf gestelde doelen hebt gehaald. Hoe? Door o.a. een aantal keren een meting te doen op basis van het Neuro4Profiel. Die online meting laat jou zien wanneer het eindresultaat is bereikt. Pas wanneer alle uitslagen op groen staan, eindigt mijn begeleiding. 

Plan vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, dan vertel ik je er alles over. Ga hier naar mijn agenda: agenda

 

Nu is het tijd

Het is tijd om moeiteloos leiding te geven, zonder jezelf te overbelasten. Je verdient het om de beste leider te zijn die je kunt zijn en ik ben er, als jouw persoonlijke coach om je te helpen.

Ben jij klaar om de geheime sleutel tot moeiteloos leiderschap te ontdekken? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om te ontdekken hoe je een moeiteloos leider kunt worden. Stop met het zelf en alleen doen. Laat je dapperheid zegevieren en laten we samen werken aan jouw succes als leider. 

Je kunt je vrijblijvende afspraak hier inplannen, direct in mijn agenda: plan hier een vrijblijvend gesprek.

 

Eerst meer informatie lezen?

Ga dan naar de pagina op mijn website waar je alle informatie kunt vinden over het Programma Moeiteloos Leidinggeven. Je vindt deze pagina hier: Programma Moeiteloos Leidinggeven

Stuur het ook gerust door als jij een leidinggevende kent die ook wel wat moeitelozer leiding kan geven. 

 

Wil je vaker mijn blogs lezen? 

Abonneer je dan. Hieronder ⤵️ kun je je inschrijven om altijd als eerste mijn nieuwste blog in je mailbox te ontvangen.