Meteen naar de inhoud

Waarvoor moet je bij mij zijn? *

*ben je visueel ingesteld, kijk dan de video onderaan deze pagina

Voordat ik voor mezelf begon was ik, net als jij, een gedreven en ambitieuze harde werker. Met mijn enorme drive en doorzettingsvermogen lukte het mij om alles te bereiken wat ik wilde. Als klein kind bewonderde ik Neelie Smit-Kroes en het was mijn droom om haar ooit op te volgen. Zodra ik de kans kreeg om leidinggevende te worden, greep ik die met beide handen aan. Ondanks dat ik toen met zwangerschapsverlof was van mijn oudste dochter. Ik ging er helemaal voor om een geweldige leidinggevende te zijn en dat lukte me meer dan goed. Mijn teams waren altijd blij met mij als hun leidinggevende en mijn directeuren waren ook heel tevreden. Het lukte me ook om mijn fulltime verantwoordelijke functies te combineren met een groot gezin met 4 kinderen.

Wat ik alleen niet in de gaten had, was dat ik vooral op wilskracht en doorzettingsvermogen mijn doelen bereikte. Mijn eerste woorden als kind waren “zelf doen”, dus hulp inschakelen kwam niet in me op. Ik ging door ten koste van mijn eigen gezondheid en vooral ten koste van mijn eigen plezier en energie. Met een burn-out tot gevolg.

Op een vrij harde manier heb ik veel geleerd over hoe het niet moet. En daarna over hoe het ook kan, niet vanuit kracht, maar moeiteloos, zodat je plezier hebt in wat je doet en energie overhoudt. Die kennis gebruik ik als coach om jou ook te helpen moeiteloos te werken én te leven.

 

Wat voor coach ben ik?

Met 16 jaar ervaring in 7 verschillende leidinggevende functies in het bankwezen en de overheid ben ik expert in het leidinggeven. En daar pluk jij de vruchten van. Met mij als coach krijg jij een praktische en resultaatgerichte coach. Ik ben een doener en actiegericht en dat merk je.

Je voelt met mij snel de verbinding en je merkt dat ik precies weet wat jij bedoelt, doordat ik goed kan luisteren. Door gerichte vragen help ik je om jezelf beter te leren kennen, zodat jij voortaan je eigen gebruiksaanwijzing kent. En leer ik je hoe je moeiteloos kunt leidinggeven. 

Daarnaast gebruik ik de kennis over jouw brein om je prestaties te verbeteren. Ik werk met het Neuro4Profiel, een meting van jouw neurotransmitters. Daardoor krijg jij van mij concrete en praktische handvatten om meer energie en minder stress te ervaren.

Het beroep coach is een vrij beroep, maar gelukkig zit het met mijn deskundigheid wel goed. Ik heb namelijk een gecertificeerde NOBCO coachopleiding gevolgd bij Blankestijn & Partners (Coachen met Ziel en Zakelijkheid). En ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (de NOBCO). Daardoor onderschrijf ik de Internationale Ethische code en het NOBCO klachtenreglement.

 

Wat weet je nog niet van mij?

✨ energiek, daadkrachtig, betrokken, open en professioneel, die woorden vertellen alles over mij.

🏠 ik ben 52 jaar, getrouwd met Albert en moeder van 4 kinderen (tussen de 13 en 20 jaar) en 3 bonuskinderen (tussen de 25 en 28 jaar).

🦮 ik wandel graag met onze labrador Max, het liefst in de natuur. Ik houd ook van lezen, tuinieren, krachttraining, yoga en de zon. Je kunt me wakker maken voor lekker eten, een dagje sauna, een avond in de bios en een vakantie naar een zonnig mediterraan land.

🌷 ik ben geboren in Westfriesland als oudste dochter in een ondernemend tuindersgezin.

🐟 mijn eerste woorden als kind waren “zelf doen” en dan begrijp je vast dat ik me nu als zelfstandig ondernemer als een vis in het water voel. 

 

Waarom ben ik voor mezelf begonnen?

In mijn jaren als leidinggevende vond ik het begeleiden en coachen van mensen om zichzelf te ontwikkelen het mooiste wat er is. Daarom besloot ik in 2019 om  daar mijn beroep van te maken. In mijn huidige werk help ik leiders en ondernemers om meer plezier en energie te krijgen in het werk en in het leven.  

Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen van leiders en ondernemers. Al mijn kennis en energie gebruik ik nu om jou te coachen. Ik help je graag om met minder moeite en meer plezier en energie leiding te geven.

Succesvol veranderen doe je samen!

Wil jij ook moeiteloos leidinggeven, maak dan snel een afspraak. Ik help je graag.

In de video hieronder stel ik me graag aan je voor.

Ik werk als coach voor verschillende organisaties, waaronder het bedrijf Hero.

In een interview met de CEO van Hero, Jeroen de Vries,

vertel ik wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn kernwaarden:
energie, daadkracht en betrokken

Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik straal energie uit en weet hiermee jou te inspireren tot verandering. Mijn tomeloze energie zet ik in om leidinggevenden te helpen aan meer energie en plezier. Op die manier halen zij en hun team moeiteloos de doelen. 

Ik ben een echte doorzetter, ik geef niet snel op. Met mij kun je afspraken maken, wat ik beloof, doe ik ook. Ik neem van nature de leiding, als oudste dochter uit een agrarisch ondernemersgezin. 

Ik weet van aanpakken en kan door mijn enthousiasme mensen gemakkelijk meekrijgen in een beweging. Ik kan uitstekend plannen en organiseren en heb mijn zaken goed voor elkaar.

Ik sta bekend als mensgericht, betrokken en vol aandacht. Verbinding en oprechte aandacht, daar sta ik voor. Ik kan goed luisteren en ben begaan met de mensen met wie ik werk. Mijn betrokkenheid zorgt ervoor dat jij beter gaat presteren. 

Mijn missie

Ik geloof dat betere leiders een betere wereld maken. Betere leiders stralen plezier en energie uit. Die energie werkt aanstekelijk naar het team. Als leidinggevende ben je van grote invloed op de manier waarop je medewerkers hun werk doen. Medewerkers die met plezier en bevlogen hun werk doen, zijn op hun beurt weer vol aandacht en betrokken bij de klanten. Klanten worden goed geholpen en de doelen worden moeiteloos gehaald.

Als Leiderschapscoach help ik ambitieuze leiders en ondernemers hun leiderschap zo aan te passen dat ze met meer plezier en energie moeiteloos de teamdoelen halen. Wanneer je als leidinggevende samen met je team plezier en energie uitstraalt, maak je de wereld mooier. En zie daar, zo zorgen betere leiders voor een betere wereld!

Mijn werkervaring

2019 - heden, Leiderschaps- & Team Coach, Leads Change
2018 - 2019, Afdelingshoofd Dienstverlening, SED Organisatie
2017 - 2018, Afdelingshoofd Publiekszaken, Gemeente Opmeer
2014 - 2016, Manager Klantenservice Bedrijven, Rabobank West-Friesland
2011 - 2014, Manager Klantenservice Zakelijke Relaties, Rabobank Westfriesland-Oost
2009 - 2011, Manager Bedrijven Advies, Rabobank Westfriesland-Oost
2006 - 2009, Teamleider Bedrijven Advies, Rabobank Westfriesland-Oost
2003 - 2006, Teamleider Cliënten Advies Gepland, Rabobank Westfriesland-Oost
2000 - 2003, Account manager Private Banking, Rabobank Westfriesland-Oost
1997 - 2000, Financieel Adviseur, Hypotheek- en assurantieburo Hoorn

Mijn opleidingen

2023, Rake Vragen Siets Bakker
2022, DISC en Drijfveren certificering, Talentfirst
2021, Opleiding Teamcoaching, Firijn
2020, Post HBO-opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid, NOBCO gecertificeerd, Blankestijn & partners
2019, Masterclass Neurotransmitters, Cellcare
2018, Cursus Stress op de Werkvloer
2013, Prince2 Foundation, projectmanagement
1990 - 1995, Doctoraalstudie Algemene Letteren, Vrije Universiteit
1989 - 1990, Propedeuse Engelse Taal- en Letterkunde, Vrije Universiteit
1983 - 1989, Atheneum, Martinuscollege, Grootebroek
Verder heb ik natuurlijk in al die jaren nog veel meer cursussen en trainingen gevolgd,
op verzoek is mijn c.v. met een uitgebreid opleidingsoverzicht beschikbaar.

© Leads Change, 2023