Meteen naar de inhoud

In 11 stappen coach ik je zodat jij moeiteloos leidinggeeft,
zodat je met meer plezier en energie resultaat bereikt.

Optimaliseer de neurotransmitters in je brein
om moeiteloos leiding te geven!

Met het Programma Moeiteloos Leidinggeven garandeer ik

✅ dat je weet hoe je doelgericht kunt werken met meer rust en overzicht

✅ dat je ook in het hybride werken tijd en aandacht houdt voor de medewerkers binnen je team

✅ dat je leert hoe je de neurotransmitters in je brein kunt optimaliseren voor een hoog energielevel

✅ zodat jij en je team moeiteloos de doelen bereiken

Is dat wat jij wilt? Start dan met het Programma Moeiteloos Leidinggeven met Neuro4.

Tevreden deelnemers:

"Ik leef weer bewust dankzij jouw Programma, waarvoor mijn oneindige dank!"

"Ik kijk nog regelmatig naar mijn spiekbriefje met woorden die jouw tips samenvatten."

"Ik merk zoveel verschil in mijn energie"

"Ik had hier jaren eerder over willen weten"

"Eindelijk heb ik iemand gevonden die ik helemaal vertrouw"

"Je bent het levende voorbeeld van jouw Programma"

Je past helemaal in het Programma als je dit herkent....

✅ je bent het overzicht regelmatig kwijt en verlangt naar meer rust

✅ je werkt keihard en je houdt geen energie over voor leuke dingen

✅ je wordt geleefd door je agenda en rent van meeting naar meeting

✅ je werkt hybride en je bent op zoek naar tijd en aandacht voor je team

✅ aan het eind van de dag ben je moe, maar niet voldaan met het resultaat

✅ je mist het echte plezier in je werk

Herken je 1 of meerdere punten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Twijfel niet langer en laat je door mij begeleiden.

"Als je iets echt wilt, vind je een manier. Zo niet, dan vind je een excuus."

Wat als ik je help met een concreet en praktisch stappenplan op basis van jouw brein?

Hoe zou het voor je zijn als je met een ervaringsdeskundige met 16 jaar ervaring zou werken aan jouw leiderschap? 

Met als doel om jou moeiteloos en met plezier en energie de doelen te laten halen.

Klinkt goed toch?

In mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven leer ik je in 11 praktische stappen alles wat je nodig hebt om moeiteloos leiding te geven in en aan je bedrijf. 

Aangenaam

Mijn naam is Margaret Jong en met 16 jaar ervaring als leidinggevende weet ik heel goed wat het is om leiding te geven. Ik weet ook hoe druk jouw week is en dat er veel van je wordt gevraagd. En in het hybride werken is het er niet eenvoudiger op geworden.

Ik werkte jarenlang in de financiële wereld en had een prachtige carrière. Ik werkte met leuke collega’s en gaf leiding aan prachtige teams. Ik ontwikkelde mezelf volop, maar had niet in de gaten dat ik mezelf langzaam richting een burn-out werkte. De gouden ketenen met dat mooie salaris en prachtige arbeidsvoorwaarden maakten mij blind. Laat jou dat niet gebeuren en kom nu in actie!

Mijn eigen ervaring en kennis heb ik verwerkt in mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven.

"In 11 stappen leer ik je moeiteloos en met plezier resultaat bereiken!"

Wat houdt het Programma Moeiteloos Leidinggeven in?

In 11 stappen naar moeiteloos, vol energie en met plezier leidinggeven!

Infographic over het Programma Moeiteloos Leidinggeven met een grafisch overzicht van de 11 stappen die je leiden naar de verandering die nodig is om moeiteloos leiding te geven

Ik heb de 11 stappen gebaseerd op de letters van mijn bedrijf: LEADS CHANGE.

In een uitgekiende combinatie van 1-op-1 coaching en mijn online academy boek jij snel resultaat.

Per stap komen alle thema’s aan de orde die jou helpen aan meer energie en plezier. 

Waaruit bestaat het Programma?

Online Academy

In het Programma Moeiteloos Leidinggeven leer ik je alles wat jij nodig hebt om moeiteloos je doelen te halen.

Via mijn Online Academy volg jij in je eigen tempo en in je eigen tijd de modules op basis van de 11 stappen.
In de modules vind je inspirerende en heldere video's, praktische informatie, handige tips en korte opdrachten.

Je gaat stap voor stap aan de slag met je eigen leiderschap. Alles om ervoor te zorgen dat je een blijvende verbetering van je werk en je leven bereikt.

1-op-Coaching

Op verschillende momenten in het Programma plannen we een 1-op-1 coachingsgesprek:
- Kennismakingsgesprek voor de start
- De energiemeting via het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Adviesgesprek in stap 2
- Neuro4 vervolgmetingen en besprekingen om de optimalisatie van jouw energie te monitoren
- we bespreken regelmatig je voortgang en zoomen samen in op de onderwerpen waar jij extra coaching bij kunt gebruiken
- Afrondend gesprek en terugvalpreventieplan

De gesprekken kunnen op iedere gewenste manier plaatsvinden: persoonlijk, online, telefonisch of op een locatie naar keuze.

Symbool
Persoonlijke begeleiding

Gedurende het hele Programma kun je voor vragen altijd bij me terecht. Ik ga je de juiste handvatten geven en zorgen dat je zelf aan de slag kunt.

Na iedere stap lever jij je uitgewerkte opdrachten bij mij in en geef ik je gerichte feedback.

Ik sta als jouw persoonlijke coach gedurende het hele Programma aan je zijde!

Uniek aan het Programma is de inzet van het Neuro4Profiel, een meting van de 4 belangrijkste neurotransmitters die je gedrag en je functioneren bepalen. Pas wanneer deze neurotransmitters in je brein allemaal op groen staan en jij ook die energie dagelijks ervaart, eindigt het Programma.

Ik ben de enige leiderschapscoach in Nederland met de licentie als Neuro4Coach om het Neuro4Profiel voor leiders in te zetten.

Gegarandeerd en blijvend resultaat! 

Testimonials

"Ik leef weer bewust dankzij jouw programma,
waarvoor mijn oneindige dank!"

Copy-Foto-Nanda-Casas1-200x301

“Jij bent zelf het levende voorbeeld van jouw programma. Ik leef weer bewust dankzij jouw programma, waarvoor mijn oneindige dank! Ik kijk nog regelmatig naar m’n spiekbriefje met woorden die jouw tips samenvatten.” 

Nanda Spaargaren, Eigenaar van TweedeHuisVerkoopBemiddeling

"Een waardevol traject en ik kan dit zeker aanraden!"

Foto Emma Berkhout bij testimonial Programma

“Ik heb bij Margaret het Programma gevolgd. Margaret is een positief en enthousiast persoon en communicatief heel sterk. Ik merkte dat we echt met elkaar op 1 lijn zaten.

In de gesprekken en opdrachten liet ze mij zelf bepaalde dingen inzien. Een prettige aanpak waarbij ik tools heb meegekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven.

Ik kijk terug op een waardevol traject en kan dit zeker aanraden!”

Emma Berkhout, Marketing Manager bij De Eekhoorn Dutch Furniture

"Ik ben heel blij met de begeleiding door Margaret."

Foto Mirjam Bus bij Testimonial

“Ik ben heel blij met de begeleiding door Margaret. Het maakt dat ik begrijp waarom ik me soms niet optimaal voel en, nog belangrijker, wat ik daar aan kan doen! En het werkt.”

Mirjam Bus, Interimmanager & Projectleider bij Embeeprojects

"Ze heeft een interessante kijk op dingen, doet alles net even anders."

Foto van Annemieke Hageman die bij de review staat

“Ik had bij Margaret een vraag en antwoord gesprek verwacht, maar de sessie bestond uit interessante opdrachten waarmee we snel naar de kern gingen.

Margaret gaf mij een tip waar ik nu bijna dagelijks gebruik van maak.

Ze heeft een interessante kijk op dingen, doet alles net even anders en is een warm, positief mens.”

Annemieke Hageman, Zelfstandig marketingadviseur

Belangrijkste resultaten van het Programma Moeiteloos Leidinggeven met Neuro4:

✅ je werkt en leeft elke dag met meer plezier en vol energie

✅ je hebt geleerd hoe je op basis van jouw neurotransmitters je energielevel optimaal houdt

✅ je hebt rust en overzicht en werkt doelgericht

✅ ook in het hybride werken is de samenwerking met en binnen jouw team uitstekend

✅ je haalt moeiteloos de doelen die jij jezelf stelt

Jij gaat van een goede naar een excellente leidinggevende die energiek en moeiteloos resultaat boekt!

Meest gestelde vragen Programma Moeiteloos Leidinggeven

Het Programma Moeiteloos Leidinggeven is voor iedereen die dit herkent:
  • – Je bent ambitieus en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel – Je weet wat je wilt, alleen mis je de rust en het overzicht – Je bent enorm gedreven, alleen heb je chronisch te weinig tijd en energie – Je werkt keihard, maar je wilt meer energie overhouden om van het leven te genieten – Je wordt geleefd door je agenda en rent van meeting naar meeting – Aan het eind van de dag ben je moe, maar niet voldaan met het resultaat – Je mist het echte plezier en de energie in je werk en je leven
Komt 1 van deze punten je bekend voor? Dan is dit Programma ideaal voor jou. Of je nu leidinggevende of ondernemer bent of druk bent met je veeleisende baan, in dit Programma help ik je gericht aan meer plezier en energie in je werk en je leven.
Heb je geen tijd of geef je jezelf geen prioriteit? Dat is de vraag. Tijdgebrek komt vaak door een gebrek aan focus. Het feit dat jij voelt dat je geen tijd hebt, zegt het al. Logisch, want je werkt nu niet voldoende doelgericht. In mijn Programma help ik je aan meer tijd en ruimte. Alleen zolang je geen prioriteit geeft en de tijd nu niet investeert, zul je structureel tijd tekort komen. Juist jij bent de ideale deelnemer. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met mij om te horen wat ik kan doen om jou te helpen aan meer tijd en ruimte in je agenda.
Mijn Programma is bijzonder omdat ik je garandeer dat je het eindresultaat bereikt. Sterker nog, het Programma stopt pas als jij ook echt meer plezier en energie ervaart. Hoe? Door een aantal keren een meting te doen op basis van het Neuro4Profiel. Die online meting laat jou zien wanneer het eindresultaat is bereikt. Pas wanneer alle uitslagen op groen staan, eindigt mijn begeleiding. Verder is mijn Programma uniek omdat het bestaat uit een combinatie van 1-op-1 coaching en een online programma. Alleen online, daar geloof ik niet in. Alleen met mijn deskundige begeleiding bereik jij het optimale resultaat. Plan vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, dan vertel ik je er alles over.
Dat begrijp ik helemaal, ik weet hoe druk je bent. Daarom heb ik mijn online stappen zo efficiënt mogelijk gemaakt. Je bent per stap ca. 3 uur bezig. Je volgt het Programma in je eigen tempo, op het moment dat het jou uitkomt. Bovendien heb ik het aantrekkelijk gemaakt om te volgen. Je bekijkt video’s waarin ik je persoonlijk informeer over alles wat jij nodig hebt om je energie en plezier te verhogen. Ook ga je actief aan de slag met uitgekiende en inspirerende huiswerkopdrachten. De tijd achter is je beeldscherm heb ik daarmee zo beperkt mogelijk gehouden.
Mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven bestaat uit:
  1. een jaar lang toegang tot mijn online academy met verhelderende video’s, praktische uitleg en inspirerende opdrachten;
  2. zoveel 1-op-1 coachgesprekken als jij nodig hebt om het eindresultaat te bereiken. Tijdens die gesprekken ga jij met mij dieper in op de issues waar jij mijn coaching bij kunt gebruiken;
  3. een energiemeting op basis van het Neuro4Profiel en een persoonlijk optimalisatie advies, dit bespreken we in een 1-op-1 gesprek. Bovendien ontvang je van mij het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Advies ook op papier, zodat je het op je gemak kan doorlezen en er regelmatig bij kan pakken;
  4. meerdere herhaalmetingen van het Neuro4Profiel om jouw voortgang te monitoren;
BONUS Gedurende de tijd dat jij deelneemt aan het Programma sta ik als jouw persoonlijke coach aan je zijde. Je kunt met al je vragen bij me terecht. Je stelt ze via mijn mobiel, via de mail, app of via de online omgeving (Slack) waarin wij samenwerken. TEAMBONUS Wanneer je met meerdere collega’s van een organisatie deelneemt aan mijn Programma dan heb ik een speciale teambonus. Je krijgt dan een op maat gemaakte teamsessie onder mijn begeleiding over een team naar keuze. En dat helemaal GRATIS. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 
Mijn Programma vraagt van jou een investering van € 2997 excl. BTW. Daarvoor krijg je:
  • – een jaar lang toegang tot de online academy; – alle 11 stappen met inspirerende video’s, praktische tips en huiswerkopdrachten waar jij mijn persoonlijke feedback op ontvangt; – zoveel 1-op-1 coachgesprekken met mij als jij nodig hebt om het resultaat te bereiken. Hierdoor krijg jij alle hulp en begeleiding van een persoonlijke coach bij jouw functioneren als leider; – jouw persoonlijke Neuro4Profiel met optimalisatie advies om jouw energie- en stresslevel zo optimaal mogelijk in te stellen; – alle herhaalmetingen van het Neuro4Profiel die nodig zijn om 100% resultaat te behalen; – 100% garantie dat jij het door jou gewenste resultaat behaalt. Sterker nog, het Programma en mijn begeleiding stopt pas als jij het eindresultaat hebt gehaald; – een persoonlijke coach gedurende het hele Programma. Ik sta voortdurend aan je zijde, zodat jij met al je vragen bij me terecht kunt;
Kortom, een perfect programma met 100% garantie, 1-op-1 coaching en optimaal resultaat. Ik garandeer jou dat je na afloop met plezier en energie moeiteloos leidinggeeft. Plan direct je afspraak om vrijblijvend te bespreken wanneer jij van start kunt gaan. Ik help je graag aan meer plezier en energie in je werk en je leven!

 

GRATIS 3 GOUDEN TIPS

Welke 3 gouden tips helpen je direct om moeiteloos leiding te geven?
Ontvang mijn E-book met tips uit het Programma Moeiteloos Leidinggeven gratis.

© Leads Change, 2023