Ga naar de inhoud

Testimonials

Laat je overtuigen door wat anderen over mij zeggen

Tom BroersenTom Broersen
12:58 20 Jan 24
Door het programma Leads Change te volgen heb ik weer de rust en ruimte gevonden in mijn werk en zeker ook thuis. We hebben de knelpunten weten te vinden en dat weten om te draaien. Erg blij dat ik nu eerder aanvoel of het teveel is. Zo ja, dan weet ik hoe te handelen om te zorgen dat ik het allemaal onder controle houd!
Kasia SamuśKasia Samuś
10:26 17 Nov 23
Mieke JochemsenMieke Jochemsen
10:00 17 Nov 23
Goede coach, ze helpt je echt op weg. Alles is gericht op je persoonlijke ontwikkeling.
Martijn Van EsMartijn Van Es
13:27 14 Dec 22
Margaret heeft mij erg goed geholpen. Zij kan goed luisteren, staat open voor andere meningen, brengt goede adviezen uit en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel verder kunt.
pjf koopmpjf koopm
12:41 27 Jun 22
Positief, hulpzaam en gericht bij het vinden van een functie
Olaf NagtegaalOlaf Nagtegaal
15:08 09 Jun 22
Erg fijne coachgesprekken gehad met Margaret. Ze heeft me geholpen te ontdekken of ik als ZZP'er door wilde gaan en wat me nog tegenhield om mezelf online echt te laten zien. Ze heeft me aan het werk gezet en net dat duwtje gegeven wat ik nodig had! Op dit moment weet ik het zeker: ik blijf werkzaam als zelfstandig ondernemer. En ik vind het ook helemaal niet erg meer om mezelf (en mijn werk) te laten zien aan de buitenwereld. Erg fijn coachingstraject en ik zou haar zeker aanraden!
Yolanda KuinYolanda Kuin
11:16 09 Nov 21
Aangestoken door de positieve verhalen over resultaten vanuit het Neuro4Profiel heb ik Margaret gevraagd om er ook één voor mij te maken. Nieuwsgierig hoe het met mijn energie- en stressniveau gesteld is.De vragenlijst was duidelijk en makkelijk in te vullen. Hieruit volgt een zeer uitgebreide en duidelijke rapportage. De verkregen informatie in gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein. Hier had ik hiervoor niet eerder van gehoord, de uitgebreide toelichting was zeer duidelijk. Naast deze informatie geeft Margaret persoonlijke tips om je energieniveau te optimaliseren.Het Optimalisatie Adviesgesprek was heel fijn. Margaret heeft de gave om duidelijk en to-the-point te zijn, dit op een warme en prettige wijze.Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen. Bedankt voor de tips Margaret!
Ronald ZeinstraRonald Zeinstra
13:05 15 Oct 21
Afgelopen jaar heeft Margaret een van mijn teams onder haar hoede genomen als teamcoach. Binnen die periode heeft ze de knelpunten snel boven water gekregen en hebben we samen gewerkt aan een verbeterplan dat uiteindelijk geresulteerd heeft in een 2.0 versie van het huidige team. Margaret is gericht op de mensenkant en krijgt snel vertrouwen. Ze weet de verdieping te maken met de persoon om hem/haar verder te brengen. Dat is wat mij betreft de basis voor een goede coach. Daarnaast heb ik zeer prettig samengewerkt met Margaret en zou ik haar van harte aanbevelen.
js_loader
Bas Visser, Head of Recruitment bij Hero Interim Professionals

"Jouw coaching leverde voor mij structuur, terug naar de basis en rust op."

“Ik ging met jou in gesprek omdat ik op dat moment structuur nodig had en behoefte aan advies hoe om te gaan met (werk)druk. Ik heb je coaching als heel fijn ervaren, er werd goed geluisterd en effectief advies gegeven wat in principe direct toepasbaar was (en nog steeds is).

Alle boxen werden afgetikt en verzekerd van advies. Als ik weer eens afdwaalde of iets weg lachte, werd er direct teruggepakt om het goed af te kunnen sluiten. Je bent een wezenlijk onderdeel geweest bij het behalen van mijn doelen. Ik beoordeel je coaching met een 9 en de kans dat ik je zou aanbevelen schat ik met een 10 nog hoger.”

Tom Broersen
Tom Broersen, leidinggevende en ecologisch adviseur bij de twee heren

"Ik heb weer rust in mijn hoofd, nu weer vol energie en zin in de tijd die komen gaat."

“Ik wilde meer rust en overzicht op het werk met betere gezondheid en meer tijd voor het gezin. Ik heb je coaching als top ervaren. Je zegt wat je denkt en dat is meestal wel hoe het daadwerkelijk zit. Je werkwijze is gestructureerd met een goede opbouw. Ik heb weer rust in mijn hoofd, nu weer vol energie en zin in de tijd die komen gaat. Als het minder gaat kan ik dat nu eerder constateren en direct handelen.

Door het Programma Moeiteloos Leidinggeven hebben we de knelpunten weten te vinden en dat weten om te draaien. Erg blij dat ik nu eerder aanvoel of het teveel is. Zo ja, dan weet ik hoe te handelen om te zorgen dat ik het allemaal onder controle houd!”

Nanda Spaargaren, Eigenaar bij Tweedehuis Verkoopbemiddeling

"Ik leef weer bewust dankzij jouw Programma, waarvoor mijn oneindige dank!"

“Jij bent zelf het levende voorbeeld van jouw programma. Ik leef weer bewust dankzij jouw programma, waarvoor mijn oneindige dank! Ik kijk nog regelmatig naar m’n spiekbriefje met woorden die jouw tips samenvatten.” 

 

Christo van Klaveren, acteur en manager @Actors Company

"De coaching heeft mij meer rust en balans opgeleverd. Ik beoordeel het met een 10."

“Voor mij was de aanleiding om met Margaret in gesprek te gaan dat ik teveel stress had en te weinig vrije tijd. Ik wilde meer balans tussen werk en privé.

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren en vond Margaret als gesprekspartner heel fijn en open. We hebben stapje voor stapje het doel bereikt. Ik heb nu meer rust en een goeie balans. Ik beoordeel het totale traject met een 10.”

Foto Martijn van Es
Martijn van Es, Ondernemer

"Rust, duidelijkheid, overzicht, vertrouwen"

“Margaret heeft mij erg goed geholpen. Zij kan goed luisteren, staat open voor andere meningen, brengt goede adviezen uit en zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel verder kunt. 

Ik wilde meer overzicht om te starten met een eigen bedrijf. Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. De coaching gaf me rust, duidelijkheid, overzicht en vertrouwen.”

Anonieme beoordeling coachee arbodienst

"Ik herken de signalen nu sneller en heb handvatten gekregen om hier mee om te gaan."

“Margaret heeft mij in laten zien dat ik te hoge eisen stel aan mijzelf en dat ik het te belangrijk vind wat anderen van mij denken. Hierbij ging ik te veel over mijn eigen grenzen heen. Daarnaast hebben we ook gekeken naar een balans tussen werk en privé.

Ik heb geleerd om keuzes te maken, om meer vertrouwen in mijzelf te krijgen en niet te veel hooi op mijn vork te nemen. Niet alles is haalbaar en helemaal niet als dit van mijzelf ook nog perfect moet.

Dit alles heeft mij geholpen een goede weg in te slaan. Ik herken de signalen van stress nu sneller en heb handvatten gekregen om hier mee om te gaan.”

Juliette Fermie, eigenaar Taalschool Jullie Taal

"Haar coaching heeft me reflectie
en nieuwe inzichten opgeleverd."

“Ik wilde met Margaret ideeën uitwisselen over de huidige status van mijn bedrijf en een blik op toekomstplannen. Ik heb Margaret’s coaching ervaren als maatwerkgericht, vriendelijk en doortastend.

Ze was voor mij een goed luisterend oor. De coaching heeft mij reflectie en nieuwe inzichten opgeleverd. Ik beoordeel haar met een 9 en de kans dat ik haar bij iemand aanbeveel geef ik ook een 9.”

Francesca Heikens, eigenaar Heikens Taaltrainingen

"Het heeft mijn bewustzijn meer gericht op werken met energie en plezier."

“Ik heb met Margaret diverse coachgesprekken gehad via Werkprikkel. Ik wilde met haar zicht krijgen op hoe ik mijn werk zó kon inrichten dat ik het binnen 40 uur kon doen, zodat ik fit, gezond en energiek blijf.

Ik vond de coaching van Margaret duidelijk, gestructureerd en resultaatgericht. Margaret als gesprekspartner was helder, energiek en communicatief sterk.

Het heeft mijn bewustzijn meer gericht op werken met energie en plezier en mezelf serieuzer nemen als ondernemer. Ik beoordeel haar met een 8 en zou haar als coach zeer zeker aanbevelen (de kans geef ik een 10).”

Paul Medema, Teamleider Ondernemersdesk, Unive Noord-Holland

"De coaching door Margaret heeft me
meer rust voor mezelf opgeleverd."

“Ik heb de gesprekken met Margaret als positief en prettig ervaren. Het was ook best verrassend, ik had niet door dat ik al zo in het rood zat.

De coaching door Margaret heeft me meer rust voor mezelf opgeleverd. Ik geef haar een 9 en ik zou haar zeker bij anderen aanbevelen.”

Olaf Nagtegaal, Fotograaf en webdesigner, Pew Online

"Je luisterde goed. En vooral,
je motiveerde me om aan de gang te gaan!"

“Ik wilde kijken waar mijn echte passie ligt en hoe ik mezelf kan laten zien/uitdragen naar de wereld. Ik wilde met Margaret ontdekken of ik als ZZP’er moest blijven werken en ontdekken wat me nog tegenhoudt om mezelf echt te laten zien aan de wereld.

Ik heb de coaching als erg fijn ervaren. Ze luisterde goed, maar gaf tegelijkertijd ook veel tips. En vooral: je motiveerde me om aan de gang te gaan. Je was erg fijn om mee te praten. Open en eerlijk! 

Ik weet nu beter wat ik wil en ik vind het niet meer eng om mij online te uiten. Ik beoordeel het coachingstraject met een 10 en de kans is groot dat ik haar als coach bij iemand aanbeveel.”

Foto Emma Berkhout bij testimonial Programma
Emma Berkhout, Marketing Manager, De Eekhoorn Dutch Furniture

"Ik kijk terug op een waardevol traject
en kan dit zeker aanraden!"

“Ik heb bij Margaret het 1-op-1 coachingstraject gevolgd. Een mooi traject waarbij we ook gekeken hebben naar mijn persoonlijke doelstellingen en manieren om mijn energielevel te verhogen.

Margaret is een positief en enthousiast persoon en communicatief heel sterk. Ik merkte dat we echt met elkaar op een lijn zaten. In de gesprekken en door verschillende opdrachten (die ze altijd goed voorbereidde!) liet ze mij zelf bepaalde dingen inzien. Een prettige aanpak waarbij ik tools heb meegekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven.

Ik kijk terug op een waardevol traject en kan dit zeker aanraden! Ik ben sinds het traject gegroeid en kan me voorstellen dat zij en ik in de toekomst elkaar nog vaker zullen spreken en met elkaar aan de slag zullen gaan.”

Beoordeling door ondernemer Peter Koopman

"Positieve werkwijze met veel begrip en tijd."

“Ik was op zoek naar een parttime functie in Westfriesland en daarom gaf ik me op voor een Werkprikkel Ontwikkeladviestraject. Het sprak me heel erg aan hoe hulp geboden werd om een baan te vinden.

De coaching van Margret vond ik heel positief met een duidelijke uitleg. Ze viel op door haar positieve werkwijze met veel begrip en tijd. Ze was heel positief in haar communicatie.

Helaas heb ik door mijn gezondheid het einddoel niet gehaald, maar ik zou haar zeker aanbevelen. Ik beoordeel Margaret met een 9.”

Anonieme beoordeling

"Het heeft me vertrouwen opgeleverd en
bevestiging in mijn eigen aanpak en kwaliteiten"

“Ik vond de coaching persoonlijk, op maat en samenhangend. Margaret luistert en filtert goed, wat ze vervolgens vertaalt in praktische tips en opdrachten. Ze is open, hartelijk en deskundig.

De kans dat ik haar aanbeveel geef ik een 9. Haar coaching heeft me vertrouwen gegeven en bevestiging in mijn eigen aanpak en kwaliteiten.”

Beoordeling door ondernemer Tamara ter Haar, Eindhoven

"Margaret heeft veel ervaring en haar coaching is prettig, duidelijk en gezellig"

“Ik wilde me graag oriënteren of er misschien een andere functie beter bij mij zou passen. Ik heb de coaching als prettig, duidelijk en gezellig ervaren. 

Margaret heeft veel ervaring en ze weet de kennis goed over te dragen. Ze heeft een goede, duidelijke aanpak waardoor je snel een beeld krijgt over wie je bent en wat je graag wilt doen qua werk. Margaret is enthousiast, vriendelijke en een duidelijke gesprekspartner. 

Door haar coaching heb ik een nieuwe functie gevonden en ga binnenkort starten met de opleiding hiervoor. Ik beoordeel haar met een 10 en zou haar ook 100% aanbevelen bij een ander.”

Dietwin Bruin, Afdelingshoofd SED Organisatie

"De balans is terug en
mijn energieniveau is weer hersteld."

“Na een intensieve periode waarin ik als leidinggevende in het begin van het Coronatijdperk niet alleen geconfronteerd werd met een andere manieren van leidinggeven maar ook met een het herinrichten van de kantoorgebouwen heb ik Margaret gevraagd voor mij een Neuro4profiel op te stellen.

Dit profiel geeft niet alleen inzicht in je prestatievermogen, maar ook over je herstelvermogen. De uitslag bevestigde mijn gevoel: ik had gedurende een langere periode te veel van mijzelf gevraagd. We hebben daarna samen gekeken naar oplossingen.

De inzichten en adviezen van Margaret kwamen voor mij op het juiste moment: de balans is terug en mijn energieniveau is weer hersteld.”

Ronald Zeinstra review
Ronald Zeinstra, Manager Zakelijke Markt Univè Noord-Holland

"Ik zou haar zeker voor een vergelijkbare
opdracht nogmaals inhuren."

“Afgelopen jaar heeft Margaret één van mijn teams onder haar hoede genomen als teamcoach. Binnen die periode heeft ze de knelpunten snel boven water gekregen en hebben we samen gewerkt aan een verbeterplan dat uiteindelijk heeft geresulteerd in een 2.0 versie van het huidige team.

Margaret is gericht op de mensenkant en krijgt snel het vertrouwen. Ze weet de verdieping te maken met de persoon om hem/haar verder te brengen. Dat is wat mij betreft de basis voor een goede coach.

Daarnaast heb ik zeer prettig samen gewerkt met Margaret en zou ik haar zeker voor een vergelijkbare opdracht nogmaals inhuren.”

Jorgina Janwarin

"Je hebt me geholpen om bewuster
te worden in energie en structuur."

“Het voelde gelijk vertrouwd. Mede doordat jij je heel begripvol en open opstelde. Ik wil je oprecht bedanken voor deze leerzame tijd. Je hebt mij geholpen om bewuster te worden in energie en structuur. Normaals bedankt voor je kennis, eerlijkheid en luisterend oor.”

anonieme beoordeling van kandidaat Werkprikkel Ontwikkeladviestraject

"Een nieuwe toekomst!"

“Margaret helpt je in heel korte tijd naar een fundamentele basis, waarop je verder kan exploreren, terwijl je vanuit je eigen kracht je talenten kan ontwikkelen en bewust gaat worden van je passie(s) en hoe om te zetten in je werk.

Het heeft me een nieuwe toekomst opgeleverd!”

 

Yvonne Truijens, Senior Loopbaancoach bij SAMEN

"Heel treffend en zeer verhelderend."

In een periode van onder andere Covid-19 en een veranderende wereld, waar ik als werkgever en organisatie nieuwe beslissingen in te maken had, merkte ik dat ik vermoeid was en teveel van mijzelf vroeg of te weinig energie genereerde.

Margaret en ik kennen elkaar als vakgenoten en Margaret bood aan het Neuro4profiel af te nemen. Heel treffend en zeer verhelderend. Ikzelf ben het type voortvarend, aanpassen, schakelen en vooral Zelf doen. Feilloos gaat Margaret hierin met mij mee.

Met de humor en de praktische toepassingen die voor mij werken en zo fijn zijn. Kortom na 1 gesprek en wat korte telefonische contacten is mijn veerkracht en energie weer op de rit en is een goede zelfzorg maar weer eens van belang gebleken.”

Maaike Steltenpool, Hospitality & Projectmanagement, WLKM   

"Concreet en gelijk toepasbaar"

Ik ging met Margaret in zee omdat zij mij nieuwsgierig maakte toen zij vertelde over het neuro4profiel. Ik was niet bekend met deze methodiek en de functie van je neurotransmitters.

De vragenlijst is niet alledaags en de vragen verrassen je. Hoe mooi dat de uitslag van de vragenlijst je de spiegel voorhoudt van de stemming waar je op dat moment in zit.

Margaret legt je op een persoonlijke en professionele manier uit wat er met je “zijn” gebeurt als je neurotransmitters uit balans zijn. En nog belangrijker welke concrete stappen je kunt zetten om weer in de juiste flow te komen die bij jou past. Concreet en gelijk toepasbaar.”

Foto van Annemieke Hageman die bij de review staat
Annemieke Hageman, zelfstandig marketingadviseur

"Margaret gaf mij een tip
waar ik nog bijna dagelijks gebruik van maak."

“Bij Margaret had ik een één-op-één sessie met een onderwerp naar keuze gewonnen, ter ere van haar 1-jarig jubileum. Ik had een vraag en antwoord gesprek verwacht, maar de sessie bestond uit interessante opdrachten waarmee we snel naar de kern gingen.

Margaret gaf mij een tip waar ik nu bijna dagelijks gebruik van maak.

Ze heeft een interessante kijk op dingen, doet alles net even anders en is een warm, positief mens.”

Paul de Moed, Management- en Budgetcoach

"Margaret geeft met haar expertise helder inzicht
in jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt."

“Margaret geeft met haar expertise helder inzicht in hoe jouw motor achter alle aanwezige persoonlijke talenten werkt. Hoe deze motor optimaal draait en hoeveel vermogen je kunt leveren.

Je kunt wel harder willen, maar je bent soms gewoon begrensd.

Dan is het fijn te weten wat je hieraan kunt doen o.b.v. jouw persoonlijke neuro4profiel.

Margaret kan je haarfijn duiden hoe een en ander onder jouw motorkap is georganiseerd. Ze geeft je een heldere toelichting op haar bevindingen, jouw optimale vermogen en voegt daar een persoonlijk advies aan toe. Geen eenheidsworst.”

Yolanda Kuin
Yolanda Kuin, Ondernemerscoach

"Ik ben me nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid
en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen."

“Aangestoken door de positieve verhalen over resultaten vanuit het Neuro4Profiel heb ik Margaret gevraagd om er ook één voor mij te maken. Nieuwsgierig hoe het met mijn energie- en stressniveau gesteld is.

De vragenlijst was duidelijk en makkelijk in te vullen. Hieruit volgt een zeer uitgebreide en duidelijke rapportage. De verkregen informatie in gebaseerd op de 4 belangrijkste neurotransmitters in je brein. Hier had ik hiervoor niet eerder van gehoord, de uitgebreide toelichting was zeer duidelijk.

Naast deze informatie geeft Margaret persoonlijke tips om je energieniveau te optimaliseren. Het Optimalisatie Adviesgesprek was heel fijn.

Margaret heeft de gave om duidelijk en to-the-point te zijn, dit op een warme en prettige wijze. Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn persoonlijkheid en welke valkuilen er zijn die mij uit balans kunnen brengen. Bedankt voor de tips Margaret!

Foto van Dana
Dana Schoenmaker, Fotograaf

"Van Margaret heb ik goede, bruikbare voedingstips gehad
en tips om m'n balans werk - ontspanning te verbeteren."

Eind vorig jaar had ik erg weinig energie en kreeg ik overal pijntjes… ik negeerde dit natuurlijk eerst dapper, maar ben er toch mee aan de gang gegaan. Ik heb een Neuro4 energieboost onderzoek bij @_margaretjong van Leads Change gedaan. Super interessant! Er kwam uit: het is net aan. Net aan??? Daar houd ik niet van, dus ik ben aan de slag gegaan.

Van Margaret heb ik goede, bruikbare voedingstips gehad en tips om m’n balans werk – ontspanning te verbeteren. Ik vind hier steeds beter m’n eigen weg in en dat bevalt me erg goed, maar het blijft natuurlijk wel iets waar ik aan moet blijven werken.”

Rene Kijk in de Vegte, Afdelingshoofd Ingenieursbureau Werkorganisatie Langedijk en Heerhugowaard

"Ik kreeg ondanks de mooie uitslag
wat tips mee om de balans vast te houden."

“Ik wilde kijken of er nog ruimte was voor verbetering. De vragenlijst gaf mij de bevestiging dat ik goed in balans was. Mijn geluk was dat ik een mooi uitgebalanceerde uitslag heb ontvangen. Ik deed/doe het kennelijk goed.

Ik kreeg ondanks de mooie uitslag wat tips om de balans vast te houden. Het advies gaf mij de bevestiging dat ik goed op weg ben.

Ik geef het Neuro4Profiel en het Optimalisatie Adviesgesprek een 8 en heb al een collega getipt over de mogelijkheden.”

 

Overtuigd?

Zoek niet verder
en plan hier je gratis meeting
Jaren leidinggevende ervaring
0 +
Mensen gecoacht en aangestuurd
0 +
leidinggevenden gecoacht
0 +