Ga naar de inhoud

Training:
omgaan met stress en werkdruk

Leer omgaan met stress
en verander je leven!

Heb jij regelmatig last van stress en een oplopende werkdruk?

Je bent niet de enige. Vorig jaar gaven 1,6 miljoen mensen aan dat ze last hadden van stress- en burn-outklachten. Een schrikbarend aantal en dat vooral omdat het niet hoeft.

Je kunt leren om veel gemakkelijker met stress en werkdruk om te gaan

En het is niet zo moeilijk als je misschien wel denkt.

Ik leer het je allemaal in mijn online training “omgaan met stress en werkdruk”.

In deze training leer jij:

✅ wat stress is en waar je chronische stress aan herkent

✅ hoe je op tijd je eigen waarschuwingssignalen herkent

✅ wat je zelf kunt doen om problemen door chronische stress te voorkomen

✅ hoe je goed voor jezelf leert zorgen, ook als iedereen iets van je lijkt te willen

✅ hoe je prioriteiten stelt wanneer de werkdruk oploopt

✅ hoe je grenzen stelt, zonder je schuldig te voelen

✅ hoe je overzicht houdt bij een oplopende werkdruk

✅ wat je zelf kunt doen om focus vast te houden

In mijn training “omgaan met stress en werkdruk” leer ik je al die dingen waardoor jij zelf veel gemakkelijker kunt dealen met stress en werkdruk. Je krijgt van mij belangrijke handvatten waardoor je zelf de controle weer terugkrijgt. Je krijgt weer grip op je werk en je leven en daardoor ook meer rust en overzicht. En mooier nog, je krijgt weer plezier in wat je doet.

Ik garandeer je dat jij in mijn online training precies die dingen leert waarmee jij je leven een stuk gemakkelijker maakt. Sterker nog, je zult zien dat het bij jou na de training moeitelozer gaat. Wanneer je weet hoe je beter omgaat met stress en werkdruk, verandert het je leven

Is moeiteloos omgaan met stress en werkdruk precies wat jij wilt leren?

Volg dan nu de online training “Omgaan met stress en werkdruk”

Wil jij precies weten wat je zelf kunt doen om je minder gejaagd en gestresst te voelen?

Ben jij er klaar voor om echt
moeitelozer te werken en te leven?

Volg dan de training
"omgaan met stress en werkdruk"

Investeer nu 90 minuten van je tijd en profiteer de rest van je leven.

In slechts 90 minuten leer ik je alles wat je altijd al wilde weten

over omgaan met stress en werkdruk. 

Pak deze unieke kans en verander je leven voorgoed. 

Maak vandaag de keuze voor moeiteloos werken én leven!

Reviews

De online training is voor een groot deel gebaseerd op de incompany workshop “omgaan met stress en werkdruk” die ik dit jaar maar liefst 4 keer deed met medewerkers van het bedrijf Fasten. De workshop kreeg een gemiddelde beoordeling van een 8, ik als coach kreeg een gemiddelde beoordeling van een 8,5

De reviews hieronder zijn afkomstig van de evaluatieformulieren ingevuld door de deelnemers aan de 4 incompany workshops. Hierdoor weet jij zeker dat de informatie in de online training bewezen interessant is.

"Ik ben me bewust geworden dat je met kleine dingen je stress al kunt verlagen. Je hoeft niet je leven compleet om te gooien."
"Ik heb geleerd dat ik zelf een grote mate van invloed/controle kan hebben op mijn stressniveau en dat er handige tips zijn die direct zijn toe te passen."
"Ik vond het interessant om te horen waar stress door ontstaat, hoe je het kunt herkennen, maar vooral wat je eraan kunt doen. Concrete handvatten. Ik heb geleerd waar ik meer aandacht aan moet besteden."
"Ik vond de feiten en onderliggende linkjes die je eigenlijk op voorhand niet legt, het interessants. En ik heb geleerd welke oefeningen m.b.t. stress er zijn en de toepasbaarheid ervan."
"Ik vond het heel interessant om te horen op welke manieren je stress kan herkennen. Eigenlijk zou iedereen dit moeten krijgen."
"Ik heb veel interessante dingen geleerd die zowel op het werk als privé toegepast kunnen worden. Door deze handvatten kan ik de stressklachten beter herkennen en proberen de stress te reduceren."

Leer omgaan met stress en werkdruk

Doe de online training en leer in 90 minuten
hoe je moeiteloos kunt werken én leven