Meteen naar de inhoud

Mijn aanbod:

Neuro4 Energieboost

Kun jij wel een Energieboost gebruiken? Vraag dan mijn Energieboost aan. Je krijgt van mij een energiemeting op basis van het Neuro4Profiel. Die meting van jouw neurotransmitters samen met mijn Optimalisatie Advies geven jou snel meer energie. Mijn Follow-up zorgt ook nog eens voor een blijvend resultaat.

Meest gekozen

Symbool
Programma Moeiteloos Leidinggeven met Neuro4

Wil jij blijvend meer plezier en energie in je werken en je leven? Dan is mijn Programma Moeiteloos Leidinggeven echt iets voor jou. In 11 stappen leid ik je naar de verandering die nodig is met meer plezier en energie moeiteloos resultaat te boeken.

Symbool
Team Coaching

Ben je op zoek naar een Team Coach die snel verbinding maakt en zorgt voor meer plezier en energie in het team? Zet mij dan in als Team Coach.

In deze tijd van hybride werken ontstaat er sneller dan gebruikelijk onderling gedoe of miscommunicatie. Ook is het lastiger om de teamspirit goed te houden. Als Team Coach denk ik graag met je mee.

0 +
Jaren leidinggevende ervaring
0 +
Mensen gecoacht en aangestuurd
0 +
Sparringpartner voor leiders en ondernemers
0 +
Connecties

© Leads Change, 2023